Ispiši ovu stranicu

Augustinčićev dječak dobio navijački dres

Piško u dresu Piško u dresu Foto: Grad Vukovar

Vukovar ima novu turističku atrakciju. Augustinčićev dječak odjeven je u navijača Hrvatske nogometne reprezentacije za Euro 2016.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček pojasnio je kako je to bila zamisao gradskog Upravnog odjela za turizam. - Dječak je već sam po sebi atrakcija. Otkad je prije dva mjeseca vraćen na ovu lokaciju, gdje je bio i prije Domovinskoga rata, izaziva samo pozitivne rekacije sugrađane, aovako će biti  još atraktivniji. Na ovaj način Grad Vukovar želi bodriti naše reprezantivce u Francuskoj i poželjeti im što bolji plasman, rekao je zamjenik gradonačelnika marijan Pavliček.

 

Pročelnica UO za kulturu i turizam Marina Sekulić rekla je kako je dječak obučen u navijački dres kojeg su prilagodile Zrinka Kukuljica Merčep i Marina Vidović, vlasnice obrta za dizajn „Kućica Hrvatska“, a startasice je izradila tvrtka Borovo.

Dječak se nalazi na križanju Županijske ulice i Ulice Antuna Bauera-Paje, preko puta dvorca Eltz, a odjeven u navijački dres bit će dok Euro ne završi, rekla je pročelnica Sekulić dodajući kako je "Piško" jedan od šarmantnijih navijača naše reprezentacije te da se nada da će im donijeti sreću.

Pročitano 1524 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić