Ispiši ovu stranicu

Umirovljenici otišli u Bizovačke toplice

Gradonačelnik umirovljenicima poželio dobru zabavu Gradonačelnik umirovljenicima poželio dobru zabavu Foto: Valerija Lozančić

Krenula je akcija „S gradom Vukovarom ljeto u Bizovačkim toplicama“, umirovljenici su jutros s dva autobusa otišli na besplatno kupanje.

Grad Vukovar osigurao je besplatan jednodnevni izlet umirovljenicima s područja grada u Bizovačke toplice. Umirovljenici sa 60 i više godina moći će tijekom ljetnih mjeseci dva puta tjedno, odnosno svakoga utorka i četvrtka besplatno odlaziti na kupanje jer im Grad plaća troškove prijevoza i ulaznice. Autobusi kreću iz Sotina, Vukovara i Borova naselja.

Na autobusnoj stanici u Borovu naselju izletnike je dočekao i gradonačelnik Ivan Penava sa suradnicima poželjevši im sretan put i ugodan dan.- Želimo našim sugrađanima treće životne dobi osigurati dodatne sadržaje kako bi uživali u svojoj zasluženoj mirovini. Vidimo da su zainteresirani za ovaj izlet jer su popunili oba autobusa pa aou bude bilo potrebe uvest ćemo i dodatne, rekao je gradonačelnik.

Umirovljenici su izrazili zadovoljstvo ovom akcijom naglasivši kako će ići u Bizovac kada god budu mogli.

Svi zainteresirani umirovljenici trebaju podnijeti zahtjev u Gradskoj upravi Grada Vukovara uz dokaz o prebivalištu ( preslika osobne iskaznice) i dokaz o mirovini ( potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, područna služba Vukovari/ili poslovne banke u kojojprimaju mirovinu i/ili presliku rješenja o priznavanju mirovine primjenom međunarodnog ugovora).

Pročitano 1505 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić