Ispiši ovu stranicu

Gradonačelnik Vukovara predao kandidacijske liste

Gradonačelnik Vukovara predao kandidacijske liste Foto: Sandra Grgić

Gradonačelnik Ivan Penava sa svojim suradnicima Ivanom Mujkić i Marijanom Pavličekom  predao je u srijedu Gradskom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za nadolazeće lokalne izbore u ime stranke Ivan Penava nezavisna lisa i Hrvatske konzervativne stranke.

Penava je tim povodom zahvalio sugrađanima na pruženoj potpori.

-Predali smo kandidacijske liste za gradonačelnika i zamjenika gradonačelnika Vukovara te za predstavnike u Gradskom vijeću. Kandidacijske liste potkrijepili smo s potporama 3000 naših sugrađana, a koje smo skupili u tri dana. S potporom od građana s veseljem očekujemo 16. svibnja i lokalne izbore s vjerom i nadom da priču završavamo u prvom krugu – rekao je Penava.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček rekao je kako su oni kao vlast u zadnjih sedam godina štitili interese svih građana grada Vukovara i kako se nada da će navedeno građani prepoznati i na predstojećim lokalnim izborima.  

-U zadnjih sedam godina pokazali smo da smo vlast sa stavom i vjerujem da će građani to i prepoznati. Vlast smo koja ne zabija glavu u pijesak pred problemima i koja nema problem onima koji su iznad nas reći ne. Vjerujem kako su sve navedeno prepoznali naši sugrađani ida nastavljamo dalje i sljedećih četiri godine – naglasio je Pavliček.

Pročitano 910 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI