Ispiši ovu stranicu

Vidović Krišto: "Samo uređena Hrvatska može biti uspješna Hrvatska."

Vidović Krišto: "Samo uređena Hrvatska može biti uspješna Hrvatska." Foto: Valerija Lozančić

Predsjednica stranke Odlučnost i pravednost Karolina Vidović Krišto s članovima i nositeljima lista posjetila je Vukovar kako bi s građanima razgovarala o ključnim izazovima te predstavila program OIP-a za budućnost Hrvatske.

Program stranke, koja ima kandidate u svih 11 izbornih jedinica, usmjeren je na borbu protiv korupcije, uspostavu vladavine prava, procesuiranje odgovornih za blokadu institucija, sprječavanje rasipanja državne imovine, efikasnu decentralizaciju te rješavanje problema demografske pustoši i iseljavanja, rekla je Vidović Krišto.

-Diljem Hrvatske susrećemo se s ljudima koji govore „ovo nije Hrvatska kakvu smo sanjali”, a branitelji govore „ovo nije država za koju smo se borili”. Što je tome uzrok? Uzrok su izdajničke i korumpirane upravljačke strukture. Politika se u Hrvatskoj pretvorila u strukturu koja štiti korupciju i kriminal, a ne služi svome narodu. Prema izračunu Europskog parlamenta, svake godine u Hrvatskoj, iz godine u godinu, na korupciji gubimo 10 milijardi eura, a onda vinovnici takvog kriminala pokušavaju zavesti ljude i govore o lažnoj ljevici i lažnoj desnici – rekla je Vidović Krišto pitajući je li domoljublje krasti svoju državu, izdati svoje građane, korumpirati i blokirati pravosuđe te montirati procese, a ne procesuirati zločine.
- Po 20 godina vuku po sudovima i maltretiraju generale hrvatske vojske koji su oslobodili ovu državu, čovjek koji je bombardirao Osijek je državni tajnik, a država plaća odštetu svojim agresorima – rekla je Vidović Krišto dodajući kako se država pretvorila u presedan u povijesti civilizacije.

- Što je rezultat toga? U posljednjih 10 godina iz Hrvatske je od nepravde i korupcije, prodanih i izdajničkih upravljačkih struktura te lažne oporbe pobjeglo 500.000 ljudi – naglasila je te poručila građanima da izađu na izbore i glasaju za Odlučnost i pravednost, uređenu Hrvatsku jer „samo uređena Hrvatska može biti uspješna Hrvatska.

- Ni lijevo, ni desno, već pravedno – poručila je.

 

 

 

Pročitano 509 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Izbori

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić