Ispiši ovu stranicu

Branitelji u ratu-umjetnici u miru

Pokazana umjetnička djela branitelja i braniteljica Pokazana umjetnička djela branitelja i braniteljica Snimak: Marija Molnar

Večeras je u Hrvatskom domu otvorena skupna izložba autora slika pod nazivom Branitelji u ratu - umjetnici u miru, a u organizaciji Udruge braniteljica Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatskog doma. Prema riječima predsjednice udruge Violete Grdić, izložba je organizirana iz potrebe da se široj hrvatskoj javnosti predstave branitelji i braniteljice koji se bave umjetnošću i kojih je puno te koji su spremni sudjelovati i doprinosti kulturnoj sceni u Vukovaru i šire.

Umjetnici koji su izložili svoje radove na izložbi koja se može pogledati do 30. travnja su Nenad Barinić-Nenos, Dubravko Duić-Dunja, Violeta Grdić-Eta, Tomislav Hozmec-Brada, Domagoj Jurčić-Sremac, Ivan Matković-Lasta, Mario Matković-Mac, Zorislav Mažar, Marina Pinjuh, Saša Poje, Borna Togonal i Darko Tomić. Izložbu je otvorio Vjekoslav Karaula, stručni suradnik za branitelje i sport u vukovarskoj gradskoj upravi. 

 

Pročitano 2742 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar