Ispiši ovu stranicu

Izdanje Way to Croatia časopisa posvećeno našoj županiji

Primaju ga besplatno u 47 zemalja svijeta Primaju ga besplatno u 47 zemalja svijeta Snimak: Marija Molnar

U Gradskom muzeju Vukovar predstavljen je 18. broj hrvatskog stručnog turističkog časopisa Way to Croatia, u cijelosti posvećen turističkoj ponudi  Vukovarsko-srijemske županije, s posebnim naglaskom na osobitosti koje turističkim sadržajima naše županije daju kultura i povijest, tradicija i baština.

Way to Croatia izlazi od 2009. godine u tiskanom i on-line izdanju, a besplatno se dostavlja u 47 zemalja svijeta. Korisnici su putničke agencije i organizatori putovanja, turistički novinari i redakcije turističkih medija. Prima ga gotovo pet tisuća profesionalaca iz turističkog sektora Europe i svijeta. Do sada je izdavan samo na engleskom jeziku a od broja 18 po prvi put je tiskana i hrvatska verzija časopisa pod nazivom Putujmo Hrvatskom.

U Vukovaru su časopis predstavili direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić-Srpak, glavni urednik časopisa Borislav Šimenc i muzejski savjetnik u Gradskom muzeju Vukovar Zdravko Dvojković, a predstavljanju su uz predstavnike institucija, turističkih agencija, udruga i ostale zainteresirane javnosti nazočili i  zamjenik župana vukovarsko-srijemskog Željko Cirba te dogradonačelnik Vukovara Marijan Pavliček.

Pročitano 1839 puta
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Objavljeno u Kultura i tradicija

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar