Ispiši ovu stranicu

Remi protiv Našica

Kuglači Vodovoda grada Vukovara nisu uspjeli upisati i četvrtu pobjedu u nizu. Na svojoj kuglani odigrali su neodlučeno protiv ekipe Našica 4 : 4 ( 3128 – 3105 srušenih čunjeva ). Za ekipu su nastupili Higl 545, Ivančić 523, Đumić 521, Gregurević 498, Kaman 527 i Vučković 514 srušenih čunjeva, a pojedinačne poene osvojili su Ivančić i Gregurević.

Utakmica izravnih takmaca za bolji plasman počela je vrlo loše za domaće kuglače. Gosti su neočekivano uvjerljivo poveli ali vukovarski kuglači podižu razinu igre te sustižu vodstvo u ukupnim čunjevima koje su zadržali do kraja. Međutim, cijelu utakmicu borba se vodila za dva i pol pojedinačna boda koji bi domaćinima osigurali pobjedu, a do kojih Vukovarci nisu uspjeli doći. Samo malo više sreće, koncentracije, posloženosti kuglane ili znanja i drugi bod bi ostao kod kuće. I s ovim rezultatom kuglači Vodovoda ostaju i dalje neporaženi na svojoj kuglani.

Obzirom da se ulazi u završnicu prvenstva ozljede, bolesti , obiteljske obveze uzimaju sve veći danak, a tako je bilo i na ovoj utakmici. Zato će svakako dobro doći slobodno kolo za kuglače Vodovoda. To će biti i prilika da se ekipa dodatno posloži, oporavi. Nakon toga slijedi i treća utakmica za redom na domaćoj kuglani protiv vrlo dobre ekipe Darde. Utakmica je na rasporedu u petak 13. ožujka sa početkom u 18 sati.

Pročitano 869 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI