Ispiši ovu stranicu

Kreće prvenstvo u 3. HNL

Vuteks Sloga - Vukovar 1991 Vuteks Sloga - Vukovar 1991 Foto: Kery

Stožer Civilne zaštite RH 12. ožujka 2021. donio je Odluku da se dozvoljavaju natjecanja na otvorenom za niži rang sportskih natjecanja od 13.03.2021. godine.  Klubovi su dužni u cijelosti poštivati Preporuke HZJZ i Stožera civilne zaštite R.H. za održavanje športskih natjecanja na otvorenom bez prisutnosti gledatelja.

Iako su klubovi 3. HNL i Međužupanijske nogometne lige Osijek - Vinkovci za ovu odluku doznali u zadnji trenutak, ipak će s utakmicama krenuti već ovog vikenda.

Hrvatskom nogometnom klubu Vukovar 1991 u goste dolazi vodeća ekipa prvenstva Belišće. Evo kako utakmicu vidi trener Vukovara 1991 Miroslav Bojko – Sigurno da mi očekujemo tri boda i da nam je to jedini cilj, iako neće biti lagano. Belišće nije slučajno u ovom trenutku prva ekipa na tablici, tako da očekujemo jednu tešku utakmicu, nadam se da će na kraju završiti u našu korist – rekao je BojkoM Bojko

Nogometaši Vuteks Sloge u goste će u Valpovo – Valpovka je ekipa slična našoj. Mislim da možemo biti optimistični. Svjesni smo što nas čeka, u kakvoj smo situaciji i nemamo mi što gubiti, nemamo što čekati, moramo svaku utakmicu ići na sve ili ništa – kaže Saša Berarević, trener Vuteks Sloge.Saša Berarević3

Parovi 18. kola: Zrinski Jurjevac – Čepin, Vihor – Bedem, Vukovar 1991 – Belišće, Kutjevo – Slavija Pleternica, Slavonac Bukovlje – Marsonia, Slavonija – Graničar, Valpovka – Vuteks Sloga, Sloga – NAŠK, Oriolik – Croatia Đakovo.

Pročitano 992 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI