Ispiši ovu stranicu

Dinamo i Rijeka do bodova u derbiju

Osijek nije uspio pobijediti Dinamo i napraviti važan korak ka vrhu tablice. Dinamo je pokazao da je u ovom trenutku bolja ekipa - Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. U prvom poluvremenu su bili puno bolji od nas, kasnili smo u svim duelima, bili smo spori na prvim i na drugim loptama, nismo bili u stanju ništa kreirati. Nadigrali su nas u prvom poluvremenu, mogli su i uvjerljivije voditi. U drugom poluvremenu na jedanaestercu se mogla slomiti utakmica i otići u drugom smjeru, ali nismo bili u stanju zabiti pogodak i zasluženo smo poraženi. U ovakvoj utakmici se ne može dogoditi da netko neće dati svoj maksimum. Malo se blokira tijelo, kada želiš više od onoga što možeš dođe do takvog black-outa. U drugom poluvremenu vidiš da možeš biti i brži i agresivniji u duelu, ali to su situacije kada već imaš sve izgubljeno. Dinamo je za nas bio dimenzija više, na tome im treba čestitati i okrenuti se idućoj utakmici  rekao je Bjelica.

Rezultati 7. kola: Lokomotiva – Gorica 0:1, Osijek – Dinamo 0:2, Šibenik – Istra 1961 3:1, Hajduk – Rijeka 1:2, Slaven Belupo – Hrvatski dragovoljac 0:1.

Poredak:

1. Dinamo 13

2. Rijeka 13

3. Hajduk 13

4. Osijek 13

5. Gorica 12

6. Lokomotiva 10

7. Šibenik 7

8. Istra 1961 6

9. Slaven Belupo 5

10. Hrvatski dragovoljac 3

Parovi 8. kola: Gorica – Hrvatski dragovoljac, Rijeka – Slaven Belupo, Istra 1961 – Hajduk, Dinamo – Šibenik, Lokomotiva – Osijek.

Pročitano 485 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI