Ispiši ovu stranicu

KK Vodovod grada Vukovara – Lepoglava 2:6

Vodovod - Našice Vodovod - Našice Foto: Kery

U 4. kolu 1. B HKL – Sjever kuglači Vodovoda grada Vukovara doživjeli su novi poraz. Bolja od domaćih kuglača bila je ekipa Lepoglave rezultatom 2 : 6 ( 3167 – 3218 srušenih čunjeva ). Za ekipu Vodovoda su nastupili Higl 526, Vučković 527, Ivančić 568, Gregurević 557, Kaman 507, Đumić 243 i Farkaš 239 srušenih čunjeva, a pojedinačne poene osvojili su Vučković i Gregurević.

U dosta neizvjesnoj utakmici vukovarski kuglači veći dio utakmice imali su laganu prednost u ukupnom broju srušenih čunjeva. Gosti iz Lepoglave već su se pomirili s porazom jer im je za kraj, treći blok igrača, ostao slabiji dio ekipe, a i minus od četrdesetak čunjeva. Međutim, Vukovarci im lošom igrom nude priliku za povratak u igru za bodove što oni i koriste, te se kući vraćaju sa oba boda.

Gostima treba čestitati na pobjedi jer su ukazanu šansu iskoristili. Tu se najbolje i vidi prednost, kvaliteta ekipa koje duže igraju ozbiljnija natjecanja. Kuglačima Vodovoda ostaje žal za još jednom prigodom za osvajanje bodova koji su bili na dohvat ruke. Vrijedi se nadati da će i Vukovarci ubuduće znati iskoristiti ovakve prigode kada im se ponude.

Kuglačima Vodovoda sada slijedi najteži dio prvenstva kada se susreću protiv tri najbolje ekipe lige i eventualno osvajanje barem jednog boda bio bi ogroman uspjeh, tim prije što igraju dva susreta u gostima. Prvo je na redu gostovanje u Đakovu kod ekipe Fortune.

Pročitano 351 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI