Ispiši ovu stranicu

Međunarodni turnir u dizanju utega

KDU Vukovar KDU Vukovar Foto: Kery

Ovih dana obilježavao se Dan Vukovarsko-srijemske županije, te je i Klub dizača utega „Vukovar“ dao svoj doprinos tom značajnom datumu, organizacijom Međunarodnog natjecanja dizača utega pod nazivom „Županiji u čast“.

Iako zbog komplicirane epidemiološke situacije pozvani klubovi iz susjednih zemalja, Slovenije, Srbije i BiH, nisu došli, međunarodni karakter natjecanja ostvarili su natjecatelji Mađarske iz Budimpešte, a nastupili su predstavnici domaćih klubova KDU „Rječina“ iz Dražica, DK „Metalac“ iz Zagreba, KDU „Osijek“ i KDU „Vukovar“.

Svi sudionici ovog natjecanja, otišli su zadovoljni iz našeg Grada, dobrom organizacijom natjecanja i pripremljenim nagradama , medaljama, peharima, majicama, zastavicama kluba, a djevojke i ružama.

Najuspješniji u kategorijama osvojili su medalje, a pehare najuspješniji pojedinci po uzrastima i najuspješnije ekipe.

Pehare kao najmlađi natjecatelji primili su Gabriela Frlan (Rječina) i Bruno Prokop (Vukovar), Gabriela Frlan (Rječina) i David Miljković (Vukovar) najuspješniji iz U12, Željka Miljković (Vukovar) i Sven Korpar (Metalac) najuspješniji U15, Nataša Dermiček i Nikola Todorović (Vukovar), najuspješniji iz U17, David Todorović (Vukovar) najuspješniji je iz U20 a Luka Staščik (Osijek) je najuspješniji senior.

Pehar za ekipnog pobjednika pripao je KDU „Vukovar“ a preostala dva pehara su osvojili dizači „Rječine“ kao drugi, a treći su dizači iz Budimpešte.

Za KDU „Vukovar“ su nastupili : Nataša Dermiček s 53+65=118 kg., Željka Miljković s 54+66=120 kg., Emina Kondić s 43+53=96 kg., David Miljković s 48+59=107 kg., Srđan Mrđenov sa 65+85=150 kg., Nikola Todorović sa 103+125=228 kg., David Todorović s 95+120=215 kg., Ognjen Vasić s 45+65=110 kg. i Sergej Gavrovski sa 60+81=141 kg.

Pročitano 396 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI