Ispiši ovu stranicu

Sven Korpar pojačao KDU "Vukovar"

Sven Korpar Sven Korpar Foto: KDU "Vukovar"

Mladi članovi Kluba dizača utega "Vukovar", nakon uspješne prošlogodišnje natjecateljske sezone i kratkog odmora, nastavili su s treninzima i pripremama za novu natjecateljsku sezonu, koja počinje 26. veljače, kada će se u Zagrebu, održati I. kolo ekipnog Prvenstva Hrvatske za seniore.

U prošloj natjecateljskoj sezoni KDU "Vukovar" je bio vrlo uspješan u ovom ligaškom natjecanju jer je u konkurenciji devet najboljih hrvatskih klubova osvojio u konačnici četvrto mjesto, što je najviši ostvareni plasman kluba za seniore.

- Ostvareni plasman na četvrto mjesto, bio je iznenađenje, jer naša mlada ekipa je realno peta po kvaliteti, a iskoristili smo "trenutak slabosti" jednog od najtrofejnijih hrvatskih klubova DK "Slavonija" iz Osijeka i plasirali se ispred njih. U novoj sezoni očekujemo plasman u sredini tablice na peto mjesto - poručuju iz kluba.

Klub u novu sezonu starta s jednim pojačanjem, a novi član je 16-to godišnji Sven Korpar iz Osijeka, višestruki Prvak Hrvatske za uzrast U15 , koji će se sigurno uklopiti u mladu ekipu KDU "Vukovar" i među natjecatelje svog uzrasta.

Sven je sin višestrukog prvaka i rekordera bivše države Zdenka Korpara po struci kineziologa čije će znanje i iskustvo u dizanju utega, doprinijeti još boljem stručnom radu u klubu.

Pročitano 709 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI