Ispiši ovu stranicu

Vukovar 1991 za finale doigravanja igra protiv Hrvaca

Zrinki Jurjevac - Vukovar 1991 Zrinki Jurjevac - Vukovar 1991 Foto: Kery

Hrvatski nogometni savez je objavio popis ekipa koje su dobile licence za 1. i 2. ligu. Tako su poznate ekipe koje će kroz kvalifikacije pokušati doći do 2. HNL. Iz 3. HNL istok to je Vukovar 1991. U 3. HNL Jug umjesto prvog Jadrana u kvalifikacije će treći Hrvace, u 3. HNL Sjever umjesto prvog Poleta igrat će drugoplasirana Mladost Ždralovi. Iz 3. HNL središte igrat će Zagorec i iz 3. HNL Zapad umjesto prvoplasirane Crikvenice igrat će drugoplasirani Grobničan.

Danas su izvučeni parovi kvalifikacija. Polufinalni suparnik Vukovaru za plasman u 2. HNL je Nogometni klub Hrvace. Vukovar 1991 u Hrvacama gostuje 8. lipnja, a pobjednik ovog dvoboja plasirat će se u finale doigravanja koje se igra 12. lipnja. Drugi polufinalni par je Zagorec iz Krapine te pobjednik ogleda Mladost Ždralovi - Grobničan.

Hrvace je u 34 odigrana prvenstvena kola ostvarilo učinak od 18 pobjeda, šest remija i deset poraza, uz gol-razliku 45:38. Na svom je terenu zabilježio skor od 13 pobjeda, dva remija i dva poraza, uz gol-razliku 29:13. Ekipa Hrvaca ima nekoliko prekaljenih imena poput vratara Vugdelije (34), braniča Jurendića (35), Selaka (35) te Suraća (33), igrača koji iza sebe imaju bogato prvoligaško i drugoligaško iskustvo.

Pročitano 571 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI