Ispiši ovu stranicu

Prekinut niz neporaženosti HNK Vukovar 1991

Vukovar 1991 - Cibalia Vukovar 1991 - Cibalia Foto: Kery

Vukovar 1991 – Croatia 0:1

Vukovar je doživio prvi poraz u ligi na svom terenu protiv Croatije iz Zmijavaca. Po teško i vodom natopljenom terenu gosti su u 89. minuti pogotkom Mije Šabića došli do tri boda. Tijekom utakmice Vukovar je bio bolja ekipa stvorio je više prigoda no nije bilo preciznosti – Nažalost protiv Croatije je prekinut naš niz neporaženosti ne samo u prvenstvu nego on traje dulje od ovog prvenstva. Mislim da po svemu nismo zaslužili poraz, dečki su dali sve od sebe. Na ovom se terenu nije moglo puno tražiti kvalitetu igre nego u smislu borbenosti, u smislu pristupa da su dali maksimum, da su tijekom cijele utakmice pokušali doći do pogotka, da smo imali 2-3 jako dobre prilike. Croatia se pokazala kao jako dobra ekipa mislim da će u budućnosti biti još kvalitetniji, oni su skupili kadar, bilo je jako puno bivših prvoligaških igrača, ali nećemo o njima. Prvo poluvrijeme su bili opasni iz prekida, s dvije izmjene na poluvremenu koje smo napravili ne zbog loše igre igrača nego zbog te visine uspjeli smo ih izblokirati tako da u drugom poluvremenu nisu uspjeli doći niti do jednog šuta glavom. Nažalost minutu prije kraja utakmice se lopta odbila, dečko je pogodio i u zadnjoj minuti smo imali šanse vratiti se ali nismo uspjeli zabiti. - rekao je Bojko. Već u četvrtak Vukovar gostuje kod Kustošije – Gledat ćemo izboriti pozitivan rezultat. Gledajte, sve te utakmice koje smo odigrali ali i kad gledamo cijelu ligu, to su sve utakmice izjednačene, vrlo neizvjesne, najčešće jedan razlike na jednu ili drugu stranu. Ono što me raduje i u ovom porazu da smo dobili samo četiri gola u šest utakmica. Isto tako protivnik nam nije uspio stvoriti više od jedne- dvije stopostotne prilike na utakmici, u nekim utakmicama i manje tako da moramo nastaviti biti ovako fokusirani, igrati na rezultat i biti svjesni da je ovo jako teška liga i da poraz u ovoj ligi nije katastrofa – rekao je Bojko.

Vukovar 1991 utakmicu s Kustošijom igra u četvrtak jer se u subotu i nedjelju održava Memorijal Blage Zadre gdje će uz Vukovar 1991 igrati Slaven Belupo, Široki Brijeg i Osijek.

 

Rezultati 6. kola: Solin – Hrvatski dragovoljac 3:1, Rudeš – Kustošija 1:0, Vukovar 1991 – Croatia 0:1, Orijent 1919 – Dugopolje 2:1, Dubrava Tim kabel – Cibalia 0:2, Jarun – BSK 3:2.

 

Poredak:

 

1. Rudeš 12

2. Cibalia 11

3. Croatia 11

4. Jarun 10

5. Vukovar 1991 9

6. Solin 8

7. Dugopolje 7

8. Orijent 1919 7

9. Dubrava Tim kabel 6

10. Kustošija 6

11. Hrvatski dragovoljac 5

12. BSK 3

 

Raspored 7. kola: BSK – Solin, Cibalia – Jarun, Dugopolje – Dubrava Tim kabel, Croatia – Orijent 1919, Kustošija – Vukovar 1991, Hrvatski dragovoljac – Rudeš.

Pročitano 211 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI