Ispiši ovu stranicu

Streljački kub "Grič 7" Vukovar na Prvenstvu Hrvatske osvojio dva četvrta mjesta

Natjecanje zračna puška Natjecanje zračna puška Foto: SK Grič 7, Vukovar

Na prvenstvu Hrvatske u streljaštvu održanom u Tenji u 2. Hrvatskoj ligi, Streljački klub "Grič 7" Vukovar u disciplini 10 m zračna puška za žene u kategoriji seniorke ekipno je osvojio četvrto mjesto.

U disciplini 10 metara zračni pištolj seniorke Kiara Lemac je bila 12. a u kategoriji mlađe seniorke 4.

- Osvojenim 12. mjestom u seniorskoj konkurenciji i 4. mjestom u mlađe seniorskoj konkurenciji sam na neki način ostvarila svoj cilj i smatram da je to veliki uspjeh jer je konkurencija bila izrazito jaka. Smatram da sam odradila izvrstan meč i na neki način pobijedila sebe i napravila izvrstan rezultat – rekla je Kiara Lemac koja nakon ovih rezultata ima i veće ambicije – Ambicije su malo porasle, osjetila sam okus i malo drugačije slave. Nadam se na ulasku u finale na juniorskom prvenstvu, a onda iz finala vidjet ćemo kako će proći – rekla je Kiara.

Tajnik SK "Grič 7" Vukovar Vinko Kovač pojasnio je natjecanje u disciplini zračna puška – Tu je konkurencija puno veća, puno je strijelaca nastupilo i u muškoj i u ženskoj kategoriji a mi smo nastupili s tri cure ekipno, Tea Njegovec, Jana Tetkić i Milica Jeremić. Odradili su mečeve korektno na razini svojih rezultata i ja sam jako zadovoljan. Nakon petog kola završnog one su na tablici ekipno četvrte u 2. ligi u Hrvatskoj. Pojedinačno su oko sredine tablice, bilo je 70 -ak cura na pušci, Tea je, mislim 21. - Jana i Milica nešto ispod. Dolazi nam prvenstvo države za kadete, tu će nam Jana najvjerojatnije malo izdominirati i onda nam dolazi prvenstvo države za juniore koje će biti u Solinu. Mislim da bi Kiara i Tea tamo mogle napraviti dosta jer bi u međuvremenu, ako bude bilo sreće, trebali nabaviti nove puške. Cure pucaju s puškama koje su stare 20 godina i ne može se očekivati da rade rezultat kao cure s puškama starima 2-3 godine – rekao je Kovač.

Pročitano 365 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI