Ispiši ovu stranicu

ŽOK Enna Vukovar i HNK Vukovar 1991 najbolji su sportski kolektivi u 2022. godini

Najbolji sportaši VSŠ za 2022. Najbolji sportaši VSŠ za 2022. Foto: VSŽ

U organizaciji Županijskog saveza športova i Plave Vinkovačke televizije te uz pokroviteljstvo Vukovarsko-srijemske županije i grada Vinkovaca u vinkovačkom Poduzetničkom inkubatoru dodijeljene su nagrade najboljim sportašima, sportašicama i sportskim kolektivima za proteklu godinu. Okupljene je pozdravio vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić - Posebno pozdravljam sve sportske kolektive na području Vukovarsko – srijemske županije jer svojim radom i zalaganjem na najbolji mogući način promiču županiju i grad u kojem žive. Nije jednostavno stvoriti uvjete kako bi mladi, ali i stariji, mogli djelovati, a oni koji nikad nisu bili u sportu ne znaju koliki je to rad i odricanje i zato vam svima hvala.

Najboljim sportskim kolektivima proglašeni su vukovarski klubovi Ženski odbojkaški klub Enna Vukovar i Hrvatski nogometni klub Vukovar 1991. Najbolja sportašica je Dijana Pavlović iz Judo kluba Vinkovci, a najbolji sportaš Ante Brkić iz Šahovskog kluba Vinkovci. Najbolja para sportašica je Ivana Purkić iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom Vinkovci. Najbolja perspektivna sportašica je Magdalena Bliml članica Judo kluba Vinkovci dok je perspektivni sportaš Nikola Todorović iz Kluba dizača utega Vukovar u toj su kategoriji dodijeljene i plakete koje su osvojile Nataša Dermiček iz Kluba dizača utega Vukovar, Stiv Tomić iz Judo klub Vinkovci i Ana Marija Kovač iz Plivačkog kluba Cibalae Vinkovci.

Nagrade je nagrađenima, među ostalima uručio i vukovarsko – srijemski župan Damir Dekanić. - Možemo se itekako ponositi sportskim uspjesima naših sportaša, posebice ako uzmemo u obzir da se za sport ne izdvajaju sredstava kolika bi trebala jer gospodarska situacija to ne dozvoljava. Imamo izuzetno vrijednih pojedinaca i ekipa, a mi ih na ovaj način pokušavamo potaknuti da nastave živjeti sportski život te da kroz sport obiđu svijet i prožive svoju mladost“, rekao je vukovarsko – srijemski župan Damir Dekanić dodavši kako je dodjela nagrada mali način zahvalnosti sportašima, ali i njihovim trenerima i roditeljima na ogromnom entuzijazmu, radu i naporu uz pomoć kojih su došli do dodijeljenih nagrada.

 

Pročitano 240 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI