Ispiši ovu stranicu

Borovo – Pakrac 36:27

Borovo - Osijek II Borovo - Osijek II Foto: Kery

U posljednja dva kola 2. Hrvatske rukometne lige istok Borovo je imalo za suparnike dva najslabija kluba prvenstva pa su očekivano planirana četiri boda, što je i ostvareno. Pakrac se pokazao kao puno slabiji suparnik a rezultat je mogao biti veći da se prigodi nisu dobili mlađi igrači. Borovo je nakon 5:5 otišlo na 8:5 i do kraja poluvremena držalo tu razliku, prvi dio završio je 17:13. U drugom poluvremenu Borovo je konstantno povećavalo prednost do konačnih 36:27. - Očekivana pobjeda, protivnik nije po mjeri. Mi smo pokušali sve izrotirati i uspjeli smo sačuvati glavne igrače za naredna kola. Neki su pokazali više, neki manje, međutim nije bilo problema. Lagano smo to riješili uz dužno poštovanje ekipi Pakraca, tako da smo odradili dva boda – rekao je trener Borova Boško Polhert. U sljedećem kolu odlaze u goste vodećoj Viro Virovitici koji je najozbiljniji kandidat za plasman u viši rang natjecanja – Osnovno je da smo svi zdravi, osim ozlijeđenog Pinjuha i nadam se da će tako ostati i kroz ovaj tjedan i da ćemo napraviti plan i odraditi tamo što se može, nema pritiska. To je ekipa koja je ambiciozna koja ide na viši rang, mi se igramo rukometa, mi imamo svoje dečke, boljke i vrline i idemo probati što god se da tamo napraviti bez ikakvog pritiska -rekao je Polhert.

Strijelci za Borovo: Miro Lordan 8, Dorijan Bušić 6, Josip Vrgoč, Neven Radojević i Davor Marković 4, Karlo Nikolić 3, Ante Dželalija i Luka Lozančić 2, Renato Luketić, Matej Čuport i Niko Maganić 1. Najbolji strijelac u gostujućim redovima bio je Matej Tepurić s 8 pogodaka.

Rezultati 7. kola: Borovo – Pakrac 36:27, Orahovica – Viro Virovitica 32:28, Osijek 2 – Brod 35:28, Petrijevci – Ivan 33:31, Županja – Nova Gradiška BD Gruppe Austria 38:21.

Poredak:

1. Viro Virovitica 14

2. Borovo 12

3. Županja 10

4. Petrijevci 9

5. Osijek II 8

6. Ivan 6

7. Nova Gradiška BD Gruppe Austria 5

8. Orahovica 4

9. Pakrac 2

10. Brod 0

Raspored 8. kola: Brod – Županja, Pakrac – Osijek 2, Petrijevci – Orahovica, Ivan – Nova Gradiška BD Gruppe Austria, Viro Virovitica – Borovo.

Pročitano 443 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI