Ispiši ovu stranicu

Tradicionalna priredba u Domu za starije i nemoćne Vukovar

U Domu za starije i nemoćne Vukovar povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana održano je tradicionalno druženje uz prigodan program i domjenak.

U programu su igrokazom i glazbenom točkom sudjelovali učenici Gimnazije Vukovar, ali i sami korisnici koji su se predstavili pjesmom, plesom i recitacijama.


Dom Bozic 18

Svečanosti su nazočili i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, njegov zamjenik Marijan Pavliček te pročelnik Dražen Kobašević koji su korisnicima i djelatnicima Doma poželjeli sretan Božić i uspješnu Novu godinu te ih prigodno darivali.
-Predbožićno vrijeme je vrijeme mira, zajedništva, radosti i iščekivanja. Ovdje smo kako bi božićni duh podijelili s našim sugrađanima, korisnicima doma. Želimo im pokazati da nisu sami, da smo s njima i uljepšati im o vrijeme, rekao je gradonačelnik Penava pohvalivši suradnju s Domom.


Dom Bozic 2 18

Ravnateljica Doma Željka Rajković zahvalila je učenicima i djelatnicima Gimnazije što im već godinama poklanjaju božićne priredbe, a čelnicima grada na prigodnim darovima te svima poželjela sretan Božić i uspješnu Novu godinu.

-Cilj ovoga druženja je korisnicima koji nemaju obitelj osigurati obiteljsko blagdansko ozračje. Ovo je njihov dom i trudimo se da korisnici koji nemaju svoju obitelj, koji nemaju kamo otići za ove blagdane da to božićno ozračje i raspoloženje osjete  u našemu domu, rekla je Rajković.

Uz korisnike i djelatnike doma, učenike Gimnazije i čelnike grada, svečanosti su nazočili i predstavnici  Županije.

Nakon prigodnog programa druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak.

U domu je trenutno smješteno 110 korisnika. 

Pročitano 614 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić