Ispiši ovu stranicu

Poziv poduzetnicima za budu dio Poslovnog imenika grada Vukovara

Poslovni imenik grada Vukovara Poslovni imenik grada Vukovara Foto: Valerija Lozančić

Zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijana Grubišić predstavile su u Gradskoj vijećnici idejnu verziju Poslovnog imenika grada Vukovara.

Grad Vukovar u postupku je izrade poslovnog adresara tvrtki sa sjedištem na području grada Vukovara koji će se objaviti u tiskanom obliku i na službenoj stranici Grada Vukovara.

-Iako nam je danas sve dostupno putem interneta, često se događa da su podaci nepotpuni ili netočni, da ne možemo doći do telefonskog broja tvrtke koje tražimo  pa Vukovarci usluge koje su nam dostupne i u našemu gradu traže negdje drugdje. Na ovaj način želimo potaknuti lokalno poduzetništvo, ali i Vukovarce da kupuju vukovarsko i koriste usluge s područja grada. Izradom i objavom ovakvog poslovnog adresara povećat će se dostupnost proizvoda i usluga tvrtki svim građanima grada Vukovara. Želim naglasiti da je, uz postojeće mjere, i ovo jedan dobar način poticanja gospodarstva - rekla je zamjenica Mujkić.

 

Poslovni imenik press


Poslovni imenik trenutno je podijeljen u četiri kategorije – proizvodnja, usluga, trgovina i ugostiteljstvo, a obuhvaća oko 250 tvrtki s područja grada, 27 smještajnih objekata, 19 restorana, 10 odvjetnika i 3 javna bilježnika.

Prije no što bude tiskana konačna verzija Poslovnog imenika pročelnica Grubišić pozvala je sve poslovne subjekte koji se još nisu prijavili, a žele svoje podatke imati u ažuriranom adresaru da im se jave do 5. travnja. Obrazac mogu preuzeti na stranicama Grada Vukovara.

-Želimo još jednom u posljednji trenutak ažurirati podatke jer mislimo da je svim poduzetnicima u interesu biti dijelom ovoga adresara – zaključuje Mujkić.

Poslovni imenik bit će tiskan u oko 9.000 primjeraka i bit će podijeljen svim građanima Vukovara početkom svibnja, a za njegovu je izradu izdvojeno oko 66.000 kuna.

Pročitano 1117 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić