Ispiši ovu stranicu

Nakon navijačkog sukoba privedeno 16 osoba

PU vukovarsko-srijemska izvijestila je kako je nakon navijačkog sukoba u Vukovaru u Ulici Vijenac Kneza Branimira privedeno 16 osoba, a šestorici sudionika pružena je liječnička pomoć.

-Prema podrobnije prikupljenim saznanjima sukobilo se oko 20-tak pripadnika suprotstavljenih navijačkih skupina, a policija je vrlo brzo i energično reagirala te je u kratkom vremenu pod nadzor stavila i privela u službene prostorije 16 osoba, nad kojima će se provesti kriminalističko istraživanje. Poznajemo identitet još nekolicine navijača koji su pobjegli sa mjesta događaja te je u tijeku njihovo pronalaženje i privođenje-navode iz policije.

Medicinska obrada u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar je u tijeku za 3 sudionika (od 6 ukupnih), nakon čega će biti poznate i vrste te težine ozljeda za sve ozlijeđene.

Slijedi utvrđivanje činjeničnog stanja u okviru kriminalističkog istraživanja, nakon čega ćemo moći detaljnije izvijestiti.

-Smatramo potrebitim naglasiti da smo brzo i učinkovito reagirali i spriječili moguću eskalaciju sukoba jer smo u posljednjem periodu preventivno sa većim brojem pripadnika policije opservirali Vukovar i Borovo, upravo pretpostavljajući da bi moglo doći do sukobljavanja motiviranih navijački suprotnim opredjeljenjima. I večerašnjom reakcijom smo pokazali da ćemo energično i nedvojbeno postupati u bilo kakvim nedozvoljenim nasilnim događajima te ćemo svojim aktivnostima jamčiti mir i sigurnost svih građana, pa tako i građana Vukovara-poručuju iz PU vukovarsko srijemske.

Policija će mjesto događaja obraditi očevidom.

Pročitano 844 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI