Ispiši ovu stranicu

U Vukovaru u prometnoj nesreći teško ozlijeđen pješak

U Vukovaru u prometnoj nesreći teško ozlijeđen pješak Arhiva HRV

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako su u protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (granični prijelaz Ilok) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena (Vukovar). 

Oko 10,30 sati 25. ožujka ulicom Olajnica u Vukovaru 31-godišnjakinja, državljanka Srbije, upravljala je osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka. Prilikom skretanja ulijevo u ulicu Kardinala Alojzija Stepinca, na središnjem dijelu kolnika udarila je pješaka, 76-godišnjaka iz Vukovara, koji je uslijed udara i pada na kolnik zadobio teške tjelesne ozljede. Zadržan je na liječenju u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar. Izvršenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu sudionika prometne nesreće.

Protiv 31-godišnjakinje policija će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Pročitano 491 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI