Ispiši ovu stranicu

Predsjednik Vlade u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji

Predsjednik Vlade u Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj županiji Foto: HRV arhiva

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će danas u posjetu Vukovarsko-srijemskoj i Osječko-baranjskoj i županij.

Posjet će započeti u 10.30 sati u Osijeku, gdje će sudjelovati na svečanom otvorenju Putničkog pristaništa Osijek na Dravi, a potom će se sastati sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem. U 11.40 sati nazočit će svečanom uručenju ugovora iz Programa ruralnog razvoja u Velikoj vijećnici Skupštine Osječko-baranjske županije 

Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, predsjednik Vlade započet će u Vukovaru obilaskom silosa i pretovarne luke tvrtke VUPIK plus d.o.o., u 13.30 sati, a potom će se sastati s predstavnicima tvrtke VUPIK plus d.o.o. U 15.25 sati, premijer Plenković sastat će se sa županom Božom Galićem i gradonačelnikom Vinkovaca Ivanom Bosančićem. Potom će, u Vinkovcima, u 16.00 sati, nazočiti svečanom potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt "Izgradnja obilaznice Apševaca i Lipovca – Sanacija opasnog mjesta na državnoj cesti D57" .

Posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, predsjednik Vlade završit će obilaskom gradilišta nove zgrade Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci, u 16.20 sati.

Pročitano 486 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić