Ispiši ovu stranicu

20-godišnjaku kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave

20-godišnjaku kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave Arhiva

Policijska uprava Vukovarsko srijemska izvijestila je kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave. 20-godišnjak je u svojstvu vozača sudjelovao u prometnoj nesreći 25. travnja u Starim Mikanovcima, upravljajući neregistriranim osobnim automobilom na koji je postavio nepripadajuće županjske registracijske pločice, i to pod utjecajem alkohola od 1,32 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima „B“ kategorije. Uslijed neprilagođene brzine i korištenja mobitela prilikom vožnje izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. U prometnoj nesreći 20-godišnjak je lakše ozlijeđen.
Registarske pločice su oduzete, a protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima. Također, zbog počinjenih prometnih prekršaja, slijedi mu i optužni prijedlog kojim je predloženo izricanje novčane kazne u ukupnom iznosu od 20.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 8 mjeseci.

Iz Policijsk uprave Vukovarsko srijemske također su izvijstili kako je tijekom protekla 24 sata evidentirano jedno kršenje mjere samoizolacije, za koje je počinitelju izdan prekršajni nalog sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pročitano 679 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI