Ispiši ovu stranicu

Otuđeno oružje i alat u vrijednosti više tisuća kuna

Otuđeno oružje i alat u vrijednosti više tisuća kuna Arhiva

Iz Policijske uprave Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je u vremenu između 27. I 28. travnja u Đeletovcima, provaljeno je u obiteljsku kuću te su otuđene dvije lovačke puške i jedan lovački pištolj, pripadajući oružni listove i streljivo. Također je u pomoćnim prostorijama iste te obiteljske kuće nestalo više električkih alatki, motorna pila i jedan trimer.  Policija je na mjestu događaja provela očevid, a oštećeni 73-godišnji vlasnik je prijavio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu je dostavljena kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, a policija provodi izvide.

U periodu od 25./28. travnja 2021. godine u Otoku, u Slavonskoj ulici, iz dvorišta je otuđen je poljoprivredni stroj – motokultivator, zbog čega je oštećeni 44-godišnjak iz Otoka prijavio kako je pretrpio materijalnu štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Policija provodi izvide te će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske evidentirano je pet kršenja mjere samoizolacije, za koje je počinitelju izdan prekršajni nalog sukladno Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Pročitano 653 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI