Ispiši ovu stranicu

U OBŽ 19 novopozitivnih i dvoje umrlih

U zadnja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek obrađeno je 376 uzoraka od kojih je 19 bilo pozitivno na koronavirus, a preminule su dvije osobe, izvijestio je osječko-baranjski Stožer civilne zaštite.

Deset novopozitivnih ima prebivalište na području Osijeka, iz Đakova su dvije osobe, a s područja Erduta, Čepina, Donjeg Miholjca, Belišća, Kneževih Vinograda, Našica i Valpova je po jedna novopozitivna osoba.

Na bolničkom liječenju nalazi se 67 osoba. Njih 43 je u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je sedam na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirana su  24 pacijenta. Preminule su dvije osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 62 i 79 godina. Na području županije u samoizolaciji je 682 osobe.

Policijski službenici proveli su 16 provjera osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili kršenje mjera. Obavili su i 137 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenje mjera. Inspektori i službenici civilne zaštite obavili su šest nadzora provođenja epidemioloških mjera na sportskim događanjima i nisu utvrdili nepravilnosti, priopćeno je.

Pročitano 602 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić