Ispiši ovu stranicu

Provale u osobne automobile

Provale u osobne automobile Foto: Arhiva HRV

U razdoblju od 28. svibnja do 3. lipnja iz otvorene garaže u dvorištu obiteljske kuće u ulici Stjepana Radića u Iloku otuđena su dva bicikla, čime je 52-godišnjem vlasniku počinjena materijalna šteta u iznosu od više tisuća kuna – stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Policija traga za otuđenim predmetima i počiniteljem protiv kojeg će podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, u priopćenju navode kako je PP Vukovar evidentirala dvije provale u osobne automobile koje su se dogodile tijekom noći 2./3. lipnja. U ulici Brune Bušića provaljeno je u osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka iz kojeg je otuđen novčanik s osobnim dokumentima i novcem. U pokušaju provale u osobni automobil pulskih registracijskih oznaka, parkiran u ulici Domovinskog rata, automobil je oštećen, no nije ništa otuđeno.

Ukupna materijalna šteta počinjena provalama iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policija provodi kriminalistička istraživanja, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će kaznene prijave za kaznena djela Teška krađa.

Pročitano 783 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI