Ispiši ovu stranicu

OBŽ: jedna novopozitivna osoba na virus SARS-CoV-2

OBŽ: jedna novopozitivna osoba na virus SARS-CoV-2 Foto: Arhiva HRV

U zadnjih 24 sata za područje Osječko-baranjske županije ukupno je obrađeno 34 uzoraka od kojih je samo jedan bio pozitivan na koronavirus. Novopozitivna osoba ima prebivalište na području grada Osijeka – stoji u priopćenju Stožer civilne zaštite OBŽ.

Na bolničkom liječenju nalazi se 18, a u samoizolaciji 445 osoba.

Tijekom vikenda (12. i 13. lipnja 2021. godine) na području Osječko-baranjske županije na sedam punktova organiziranih za građane koji su se odlučili cijepiti protiv koronavirusa, a nemaju dogovoren termin, cijepljeno je ukupno 3.814 osoba.

- Naši su građani očito svjesni prednosti koje donosi cijepljenje protiv koronavirusa, pa možemo biti zadovoljni odazivom na svim cijepnim mjestima. Upravo stoga sutra ćemo na sjednici Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije odlučiti kada i na kojim mjestima će se ponovno organizirati ovako otvoreno cijepljenje, dakle na koje građani mogu doći bez prethodne najave. Dovoljno je samo ponijeti osobne dokumente, odnosno zdravstvenu iskaznicu, a djeca starija od 12 godina koja se također žele cijepiti trebaju doći u pratnji roditelja - kaže Mato Lukić, načelnik Stožera civilne zaštite OBŽ.

Pročitano 482 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI