Ispiši ovu stranicu

Rekordna nedjelja na Vukovarskoj adi, na bazenima noćno kupanje

Vukovarska ada Vukovarska ada Foto: HRV arhiva

Protekle nedjelje veliki broj Vukovaraca, a i mnogi drugi spas od ljetnih vrućina, ali i dodatne zabavne sadržaje potražili su na bazenima i Vukovarskoj adi.


-Rashlađivanje u vodama Dunava prema našim procjenama protekle je nedjelje potražilo više od 1.500 kupača, možda čak i oko 2.000. Prijevoz na Vukovarsku adu je besplatan, a organiziran je svakoga dana od 10 do 20 sati i nema dužih čekanja – pojašnjava Tihomir Kostić iz Opcije B, jedan od organizatora brojnih sadržaja na Adi. Dodaje kako se uz kupanje, posjetiteljima Ade nude se i razni drugi sadržaju pa je tako svaki dan u tjednu rezerviran za različitu aktivnost.
- Ponedjeljkom ćemo imati kulturno-umjetnički program i kreativne radionice, utorkom i četvrtkom turnir u nogometu i odbojci na pijesku, srijedom animiramo naše najmlađe, petkom nastupaju tamburaši, ovoga petka nastupit će Tamburaški sastav Spomenari, a u subotu imamo coctail party uz DJ-a. Nedjelja je obiteljski dan za odmor – ističe Kostić pozivajući sve zainteresirane da dođu na Adu i ondje ugodno provedu slobodno vrijeme.

plivaliste otvaranje

I vukovarski bazeni svakodnevno bilježe velik broj posjetitelja, ali gužve nisu prevelike.
- Ovoga smo vikenda imali oko 1.600 posjetitelja. U subotu je zbog vremena bilo manje kupača, a u nedjelju ih je bilo oko 1.100. Gužve nisu prevelike pa posjetitelji sve sadržaje mogu koristiti u idealnom opsegu – naglašava ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Vukovar Ivan Szabo dodajući kako je uz brojne druge sadržaje, ove godine subotom organizirano i noćno kupanje.
- Uz standardne sadržaje poput vodenog grada na napuhavanje, tobogana, masažera, ugostiteljskog objekta... Ove godine subotom od 8 do 23 sata organiziramo i noćno kupanje. U noćnim je satima uz rasvjetu i glazbu na bazenima predivno – kaže Szabo pozivajući građane na noćno kupanje. Naglasio je kako je Plivalište Vukovar s fitness centrom u lipnju imalo rekordnih 25.000 korisnika.

Pročitano 790 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić