Ispiši ovu stranicu

Tjedan cjeloživotnog učenja od 27. rujna

Tjedan cjeloživotnog učenja od 27. rujna Foto: HTV arhiva

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih najavila je 15. tjedan cjeloživotnog učenja koji će se održavati od 27. rujna do 3. listopada, a svečano će biti otvoren u Poduzetničkom inkubatoru PISMO 2 u Novskoj.

Riječ je o Nacionalnoj obrazovnoj kampanji usmjerenoj na promociji stjecanja znanja i kada građani završe uobičajene faze obrazovanja. Tijekom Tjedna cjeloživotnog učenja građani će imati mogućnost posjećivati besplatne radionice, predavanja, okrugle stolove i koncerte, dok će niz obrazovnih ustanova otvoriti vrata i omogućiti potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude.

U okviru svečanoga otvorenja dodijelit će se priznanja za doprinos razvoju obrazovanja odraslih kojima se želi istaknuti, promovirati i odati priznanje pojedincima koji su, baveći se ovim područjem aktivno više od 40 godina, svojim radom i djelovanjem zadužili obrazovanje odraslih u Hrvatskoj na stručnoj i znanstvenoj razini.

Također će biti dodijeljene i nagrade za postignuća u učenju odraslih osoba "Maslačak znanja". Dobitnici nagrade su pojedinci koji su odlučili proširiti svoja znanja i vještine, raditi na sebi i svome osobnom razvoju.

 

Pročitano 500 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić