Ispiši ovu stranicu

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 156 novopozitivnih na COVID-19, preminula jedna osoba

U Vukovarsko-srijemskoj županiji 156 novopozitivnih na COVID-19, preminula jedna osoba Foto: Arhiva HRV

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata je 156 novih pozitivnih osoba na COVID-19 – izvijestio je Stožer civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije.

Najviše novopozitvnih osoba, 45 je iz Vinkovaca, 29 osoba iz Vukovara, sedam je iz Ivankova, po šest iz Otoka i Županje, po četiri osobe iz Donjeg Novog Sela, Iloka, Nijemaca, Rokovaca i Slakovaca, po tri iz Andrijaševaca, Banovaca, Borova, Jarmine, Lovasa i Posavskih Podgajaca, po dvije iz Komletinaca, Lipovca, Privlake, Tovarnika i Vođinaca, te po jedna novopozitivna osoba iz Bapske, Bošnjaka, Cerne, Cerića, Čakovca, Drenovaca, Gunje, Ilače, Korođa, Mikluševaca, Mirkovaca, Nuštra, Podgrađe, Prkovaca i Starih Mikanovaca. Jedna je osoba preminula.

Trenutno su u županiji 62 osobe hospitalizirane zbog COVID-19 bolesti, a u samoizolaciji 647.

Od početka epidemije ukupan broj oboljelih osoba je 15793, od kojih je 14886 izliječenih, a ukupno je preminulo 290 osoba.

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji, 24 su pozitivne osobe iz sustava zdravstva – 15 liječnika, 15 med. sestara / tehničara, dva druga zdravstvena radnika i sedam nezdravstvenih radnika dok je u samoizolaciji šest radnika – dva liječnika, dva nezdravstvena radnika i dva druga zdravstvena radnika.

Iz sustava obrazovanja ukupno je oboljelo 18 nastavnika i 146 učenika, a u samoizolaciji je sedam nastavnika i 833 učenika.

Pročitano 429 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI