Ispiši ovu stranicu

Vukovarski HDZ dijeli maslinove grančice i sugrađanima mjeri tlak i šećer

Vukovarski HDZ dijeli maslinove grančice i sugrađanima mjeri tlak i šećer FOTO: Miroslav Čorak

Vukovarska organizacija Hrvatske demokratske zajednice u središtu grada sugrađanima povodom blagdana Cvjetnice prigodno dijelila maslinove grančice. Članovi gradske organizacije dan su iskoristili kako bi obilježili i Svjetski dan zdravlja koji se pod sloganom "Naš planet, naše zdravlje" obilježio diljem zemlje.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice grada Vukovara rekao je kako je podjela maslinovih grančica već tradicionalna dugi niz godina.
- Povodom blagdana Cvjetne nedjelje i ulaska u Veliki tjedan već tradicionalno dijelimo maslinove grančice u znak mira, zajedništva i nade u bolju budućnost. Dan smo iskoristili i kako bismo našim sugrađanima izmjerili tlak i šećer te smo tako obilježili Svjetski dan zdravlja. Uoči najvećeg kršćanskog blagdana Vukovarkama i Vukovarcima želim sretan i blagoslovljen Uskrs i neka ih čuva Bog i podari im zdravlje – poželio je Mažar.

Istaknuo je i kako kroz ovakve aktivnosti imaju priliku uz druženje s građanima porazgovarati o aktualnim pitanjima u Vukovaru. 

Pročitano 494 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI