Ispiši ovu stranicu

Vukovarsko-srijemska županija darovala Vukovarske leptiriće

Vukovarsko-srijemska županija darovala Vukovarske leptiriće Foto: Sandra Grgić

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, povodom uskrsnih blagdana, tradicionalno dariva prigodnim paketićima ustanove koje brinu o najmlađima, o osobama s invaliditetom kao i ustanovama koje skrbe o obiteljima u potrebi.

Prigodni paketići ovoga su Uskrsa stigli i djeci iz Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju „Vukovarski leptirići“, a iste im je uručio zamjenik župana, Franjo Orešković.

- Kao i svake godine, Vukovarsko-srijemska županija, u skladu s mogućnostima, daruje one u potrebi. Ove smo godine odlučili paketiće osobno uručiti djeci iz udruge Vukovarski leptirići jer smo čuli da su bili jako dobri – rekao je Orešković te dodao kako je suradnja s udrugama na području županije vrlo dobra i kako će u budućnosti županija nastaviti podupirati njihov rad.

Maja Milidrag, psihologinja na programu poludnevnog boravka u udruzi Vukovarski leptirići, zahvalila je županiji na prigodnim paketićima.

- Hvala županiji što su se sjetili djece iz naše udruge, što su prepoznali naš trud i rad. Mi se svakodnevno trudimo raditi što više s našom djecom u udruzi, cijeli tjedan smo bili dobri, izrađivali smo ukrase i crteže, a sve kako bi djeca danas u gnijezdo dobila znak pažnje – zaključila je Milidrag.

Pročitano 401 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI