Ispiši ovu stranicu

U Vinkovcima podijeljeno tisuću porcija ribe i krumpira

U Vinkovcima podijeljeno tisuću porcija ribe i krumpira Foto: Radio Vinkovci

Povodom blagdana Uskrsa učenici vinkovačke strukovne škole tradicionalno su u pješačkoj zoni u Vinkovcima građanima dijelili posni obrok, a na meniju su i ovoga puta bili riba i krumpir.

U podjeli posnih obroka sudjelovao je i gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić koji je izrazio zadovoljstvo odazivom građana.

-Kada smo svi zajedno, kada se družimo, kada razgovaramo i dijelimo tople riječi – mislim da to blagdane čini blagdanima. Sretan Uskrs svima. Najbolje i najljepše ga je provesti u društvu svoje obitelji i prijatelja pa provedimo ovih nekoliko dana u miru, zajedništvu i ljubavi. Dajmo si priliku da nam ovaj Uskrs bude lijep -poručio je Bosančić.

Stjepan Rožmarić iz Nezavisnog sindikata DZZP zaključio je kako nema ništa ljepše od ovakvog prizora zajedništva.
-Sunčan dan i dobra volja ljudi savršen su uvod u najveći kršćanski blagdan povodom kojega ponovno uveseljavamo ljude oko sebe, osobito one kojima je to najpotrebnije - rekao je Rožmarić.

Za podjelu posnih obroka pobrinuli su se Grad Vinkovci, Nezavisni sindikat DZZP Vinkovci i Srednja strukovna škola Vinkovci, uz potporu vinkovačkih poduzeća.

 

 

Pročitano 484 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić