Ispiši ovu stranicu

Bikeri dobrog srca: Deset tisuća kuna oboljelima od multiple

Bikeri dobrog srca: Deset tisuća kuna oboljelima od multiple FOTO: Miroslav Čorak/HRV

Iako su prema bikerima česte predrasude, članovi Moto kluba „Vukovar“ iz godine u godinu pokazuju dobro srce. Ove godine sredstva prikupljena na „Moto partyu“, u iznosu od deset tisuća kuna, donirali su Društvu multple skleroze Vukovarsko – srijemske županije.

Predsjednik Moto kluba „Vukovar“ Damir Kožul istaknuo je kako tradicionalno doniraju potrebite, a do sada su to uglavnom bili socijalno ugroženi i djeca.
- Izabrali smo Društvo multiple skleroze Vukovarsko  - srijemske županije jer smo doznali da imaju puno zaposlenih koji pomažu oboljelima, a mi zaista cijenimo rad – rekao je Kožul te objasnio kako su sredstva prikupljena na „Moto party-u“, a donirali su bikeri iz Hrvatske, ali i inozemstva. Cilj ovakvih akcija je, kako sam kaže, pomoći, ali i razbiti predrasude o bikerima.
- Mi smo ljudi koji poštuju sve, dajemo koliko možemo i pomažemo svima. Volimo i mlade i stare i potrebite i to želimo pokazati – kaže Kožul.

Društvo multiple skleroze Vukovarsko  - srijemske županije osnovano je 2003. godine, a trenutno je zaposleno 45 osoba, od toga 40 osobnih asistenata. Predsjednik Društva Zoran Oljača istaknuo je važnost svake donacije.
- Naše Društvo posjeduje vozila koja oboljelima život znače i s kojima im olakšavamo svakodnevicu. Sredstva koja smo dobili utrošit ćemo na vožnju – istaknuo je. Dodao je kako je njihov cilj osnažiti i pomoći oboljelima te kako su beskrajno zahvalni na svakoj pomoći.

Nakon uručene donacije bikeri i oboljeli od multiple nastavili su druženje u prostorijama Društva.

Pročitano 616 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI