Ispiši ovu stranicu

Vukovarski motomrazovi darivali mališane

Vukovarski motomrazovi i Grad Vukovar po 14. su put darivali vukovarske mališane, posebice one najpotrebitije.

Motomrazovi 2 Valerija Lozančić 2022

Naime, u organizaciji Sportskog moto kluba Golubica Vukovar te u suradnji s Gradom Vukovarom s ciljem uveseljavanja najmlađih sugrađana održani su 14. Vukovarski motomrazovi. Kolona motorista odjevenih u odijela Djeda Božićnjaka provezla se gradom te su na Trgu Republike Hrvatske darivali poklonima mališane. Ondje ih je dočekao zamjenik gradonačelnika Vukovara Filip Sušac koji je pohvalio ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju i doprinos božićnom ugođaju u gradu.

- Zahvalni smo moto mrazovima na ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji koju organiziraju već 14.godinu za redom. Pripremili su oko 300 paketića kako bi donijeli osmijeh na lica naših najmlađih sugrađana, posebice onih u potrebi, stoga nam je veliko zadovoljstvo biti dio ove sjajne božićne priče. Akcija iz godine u godinu postaje sve prepoznatljivija, sve je veći broj donatora i simpatizera, a naš grad svakog prosinca bude obogaćen dodatnim božićnim ugođajem koji sa sobom donesu vukovarski motomrazovi - istaknuo je Sušac.

Motomrazovi 4 Valerija Lozančić 2022

Predsjednik Sportskog moto kluba Golubica Vukovar Nenad Barinić rekao je kako žele uveseliti vukovarske mališane, ali time i sebi pričinjavaju ogromno zadovoljstvo.
- Članovi našeg kluba su invalidi Domovinskog rata i branitelji. Rat nas je okupio, ali smo ostali zajedno sve do danas. Bez obzira na naciju mi smo prvenstveno motoristi koji žele uveseliti djecu u ovo adventsko vrijeme kako bismo svi što sretniji i zadovoljniji ispratili ovu i ušli u novu godinu - rekao je Barinić dodajući kako su s akcijom od trenutka osnivanja moto kluba krenuli vrlo skromno, a danas su ponosni jer su mogli pripremiti preko 300 paketića vrijednosti oko 140 kuna.

Motomrazovi 1 Valerija Lozančić 2022

Moto humanitarci na ovaj su poseban i simboličan način darovali UZOSIO Golubicu, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, učenike OŠ Josipa Matoša, djecu iz Udruge Vukovarske iskrice i Tko se boji sutra još te potrebitu djecu iz Bogdanovaca. Darivali su i mališane koji se trenutno nalaze u vukovarskoj bolnici.

Čestitali su svima nadolazeće blagdane, a zamjeniku gradonačelnika darivali čestitku i zahvalnicu na pomoći pri suorganizaciji.

 

Pročitano 397 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić