Ispiši ovu stranicu

Josip Dabro: Očekujem ostavku Dekanića

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiva HRV

Predsjednik Domovinskog pokreta vukovarsko - srijemskoj Josip Dabro izjavio je u srijedu kako mu je uhićenog župana Damira Dekanića žao kao čovjeka, ali očekuje njegovu ostavku i raspisivanje izbora - prenosi HINA. 

- Od prvoga dana sam govorio i upozoravao da župan ne govori istinu o slučaju prometne nesreće i sada je istina izašla na vidjelo. Žao mi je što su institucije bile pod velikim pritiskom da se konačno utvrdi istina, ali sada bi im zahvalio - rekao je Dabro. 

Dabro, koji je na prošlim lokalnim izborima u drugom krugu bio protukandidat Dekaniću za vukovarsko-srijemskog župana, kaže da sada treba vidjeti kako će se cijela priča raspetljati.

Može se dogoditi da se ponovni slučaj požeškog župana, odnosno da Dekanić da ostavku na članstvo u HDZ-u, a zadrži poziciju župana. Rasplet će ovisiti i o pritisku koji se na njega bude radio iz središnjice stranke, ocijenio je.

- Vidjet ćemo što će Damir Dekanić odlučiti, ali mislim da je najpoštenije prema biračima i građanima dati ostavku na mjesto župana i ići u nove izbore - poručio je Dabro.

Pročitano 204 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI