Ispiši ovu stranicu

Deveti Međunarodni znanstveni skup „Matematika i dijete”

Deveti Međunarodni znanstveni skup „Matematika i dijete” Foto: Osječko baranjska županija

U organizaciji Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Osijek i Odjela za matematiku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku počeo je dvodnevni 9. Međunarodni znanstveni skup „Matematika i dijete“ na kojemu sudjeluju znanstvenici iz Hrvatske i inozemstva.

Svrha skupa je znanstvena rasprava o položaju i ulozi poučavatelja matematike u skladu s većom dostupnošću i primjenom novih tehnologija u obrazovanju u granicama akademske zajednice, obrazovnog sustava i šireg društvenog okruženja.

Sudionike 9. Međunarodnog znanstvenog skupa „Matematika i dijete“ pozdravio je Josip Miletić, zamjenik župana Osječko-baranjske županije.

- Tema skupa izuzetno je aktivna i značajna, kao i ono što vi kao znanstvenici radite, a što će, uvjeren sam, biti implementirano u školama. Znanje je najveća moć koju imamo u budućnosti, a vidimo da je obrazovanje sve važnija tema našeg društva, čemu će zasigurno doprinijeti i ovaj znanstveni skup – naglasio je Miletić ističući kako Osječko-baranjska županija podržava ovakve aktivnosti i skupove.

Pročitano 266 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI