Ispiši ovu stranicu

U Županji održan Dan otvorenih vrata PU vukovarsko-srijemske

U Županji održan Dan otvorenih vrata PU vukovarsko-srijemske Foto: MUP

U okviru nacionalne kampanje "Postani policajac/policajka" na Trgu kralja Tomislava u Župani održana je promotivna aktivnost – Dan otvorenih vrata PU vukovarsko-srijemske. Cilj otvorenih vrata je približiti građanima policijski poziv.

Dan otvorenih vrata namijenjen je svima koji razmišljaju o zanimanju policajca/policajke te onima koji žele doznati više o policijskom poslu.
Trenutno su otvorena dva natječaja, za upis učenika u treći razred srednje policijske škole Josip Jović te program osposobljavanja odraslih, a prema riječima policijske službenice za nadzor i planiranje – za prevenciju Marine Škarica brojne su prednosti upisa u policijsku školu, od besplatnog školovanja do sigurnog posla.

Nazočni su se na Danu otvorenih vrata mogli upoznati sa svim rodovima policije te opremom i tehnikom koju svakodnevno koriste ( temeljena, prometna, kontakt, kriminalistička, granična, interventna policija, protueksplozijska zaštita..), mogli su isprobati i postavljeni poligon te provjeriti svoju razinu tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebnih za upis u policijsku školu.

Pročitano 245 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić