Ispiši ovu stranicu

U Iloku prventivni program Budi pravi navijač

U organizaciji Policijske uprave vukovarsko-srijemske uz podršku Ravnateljstva policije i partnera u Iloku je održan preventivni program „Budi pravi navijač“.

Prvo je odigran memorijalni turnir na kome su igrale rukometašice iz klubova Brod, Ivankovo, Multinorm, Ilok, Osijek i Cerna.

Sudionicima i posjetiteljima turnira prezentiran je preventivni program policijskih službenika s ciljem promocije pozitivnog i "fair" navijanja, zdravih stilova života kroz sport te sprječavanja govora mržnje na sportskim natjecanjima.

U ime PU vukovarsko-srijemske, o potrebi poticanja mladih, ali i starijih navijača da na sportska događanja prvenstveno dolaze zabaviti se i miroljubivo podržati svoj klub za koji navijaju, govorio je Saša Čuić, voditelj programa specijalističke obuke u Interventnoj jedinici policije, naglasivši da je važno poticati međusobno na sportskim natjecanjima kulturu dijaloga, tolerancije, nenasilja pod motom „Igraj za, a ne protiv“.

U sklopu programa, upriličena je i projekcija filma „Igrajmo zajedno - srcem za Emu“ koji su izradili policijski službenici Službe prevencije u suradnji s partnerom, glazbenikom Jerkom Marićem, a koji je posvećen prerano preminuloj Emi Groznici koja je ostala upamćena kao vrhunska sportašica, rukometašica.

Pročitano 371 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun