Ispiši ovu stranicu

Bučko: Okrenimo se budućnosti

Nenad Bučko Nenad Bučko Milan Paun

Povodom 15. siječnja, Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i mirne reintegracije hrvatskoga Podunavlja, oglasio se vukovarski gradski vijećnik HNS-a Nenad Bučko koji je predsjednik podružnice HNS-a Vukovar.

„Nasilje koje se prije nekoliko dana dogodilo u Vukovaru, osuđujemo kao i svatko imalo razuman i dobronamjeran, ali svi mi koji djelujemo na političkoj sceni u Vukovaru, trebali bismo djelovati tijekom svih 365 dana i svakodnevno pokazivati svojim primjerom, a ne sporadično reagirati”, poručio je Bučko.

 "Došlo je vrijeme da se poštujući prošlost okrenemo temama budućnosti! Želimo Vukovar i Hrvatsku u kojoj se ne pita tko si i što si, nego što znate i što želite učiniti za svoj grad i svoju zemlju. Želimo Vukovar i Hrvatsku koja transparentno i racionalno troši novac poreznih obveznika. Želimo Vukovar i Hrvatsku koja puni naslovnice izvrsnošću mladih ljudi, kreativnošću pojedinaca i poduzetništvom, a ne međunacionalnim sukobima, iseljavanjem i siromaštvom. Želimo Vukovar i Hrvatsku koja brine o svojim najstarijima ne samo kroz socijalne projekte, nego i stvaranjem uvjeta da njihova djeca i unučad ostanu ovdje i brinu o njima. Živimo za takav Vukovar i takvu Hrvatsku. Vukovar i Hrvatsku koji nisu ni narančasti, ni plavi, ni crveni, nego Grad i Država u kojima se živi i stvara, koji idu naprijed", ustvrdio je Bučko i izrazio nadu da će nedavni nemili događaji biti prekretnica u Vukovaru koji je usmjeren ka boljoj budućnosti.

Pročitano 356 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun