Ispiši ovu stranicu

HDZ u Vukovaru najavio pobjedu na parlamentarnim izborima

Ivan Bosančić je rekao da je vukovarski skup treći sastanak proširenoga odbora, prije toga je održan u Vrbanjivo Ivan Bosančić je rekao da je vukovarski skup treći sastanak proširenoga odbora, prije toga je održan u Vrbanjivo Milan Paun

U hotelu Lav u Vukovaru održan je zajednički sastanak proširenoga Odbora HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije i Gradskoga odbora HDZ-a Vukovar.

Vršitelj dužnosti predsjednika županijskoga odbora i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić rekao je kako je ovo zapravo predizborni skup te da će HDZ na predstojećim parlamentarnim izborima pokazati snagu i osvojiti osam mandata u našoj izbornoj jedinici, a da će premijer Andrej Plenković dobiti i treći uzastopni mandat za sastavljanje Vlade što do sada u Hrvatskoj još nikome nije uspjelo.

Osjećam da smo vratili onaj poznati osjećaj pripadnosti i ponosa koji nas je uvijek izdvajao iz mora drugih političkih stranaka jer gdje god dođemo, osjeti se entuzijazam i neki novi zanos, prilaze nam ljudi koji ponovno žele biti aktivan dio najveće hrvatske političke obitelji. To nam daje za pravo da odlučno tražimo povjerenje građana kako bismo nastavili voditi Hrvatsku i u trećem mandatu u kojem želimo naše gradove i našu županiju vratiti na mjesto na kojem se trebaju nalaziti, rame uz rame sa svim razvijenim hrvatskim gradovima i županijama“, naglasio je Bosančić.

Predsjednik vukovarskoga odbora i saborski zastupnik Nikola Mažar rekao je kako puna dvorana svjedoči o snazi vukovarskoga HDZ-a te da građani žele sigurnost i gospodarski rast što je Vlada uspjela ostvariti.

Naveo je kako su sredstva Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara u mandatu ove vlade povećana za 80 posto te ona sada iznose preko 10 milijuna eura dok je u ovom gradu od uspostave fonda provedeno oko 800 projekata vrijednih preko 130 milijuna eura. Objasnio je i kako je samo za pomoć vukovarskim poduzetnicima u proteklom periodu Vlada osigurala 5,7 milijuna eura što je rezultiralo otvaranjem 516 novih tvrtki.

Okupljene su pozdravili predstavnici HDZ-a Županje, Otoka i Iloka te župan Damir Dekanić i njegov zamjenik Franjo Orešković.

 

Pročitano 279 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Milan Paun