Ispiši ovu stranicu

Na Gradskome vijeću Grada Vukovara za nagradu za životno djelo predloženi Mirjana Kulić, dr. Siniša Maslovara i Tomislav Čorak

Na Gradskome vijeću Grada Vukovara za nagradu za životno djelo predloženi Mirjana Kulić, dr. Siniša Maslovara i Tomislav Čorak Foto: Valerija Lozančić

U Gradskoj vijećnici Grada Vukovara održana je 25. sjednica Gradskog vijeća kojoj je prethodio aktualni sat gradonačelnika.

Od ukupno 16 nazočnih vijećnika samo je vijećnica Jasmina Jukić (HS) postavila pitanje, a odnosilo se na projekt Zaželi.
Zamjenik gradonačelnika Filip Sušac podsjetio je kako Grad Vukovar u suradnji s Razvojnom agencijom Vukovar projekt uspješno provodi već četvrti put. Ove godine za njega je odobreno 1.488.000 eura, a bit će zaposlen 31 djelatnik koji će brinuti o 186 korisnika. U pripremi je javni poziv, a natječaj će biti otvoren krajem ovog ili početkom idućeg tjedana pa Sušac poziva sve zainteresirane građane da prate službene stranice Grada i jave se na natječaj.

Na Gradskome vijeću većinom glasova donesena je odluka o dodjeli javnih priznanja za tekuću godinu.

Za nagradu za životno djelo predloženi su ravnateljica Dječjeg vrtića Vukovar 1 Mirjana Kulić, izv. prof. dr. sc. Siniša Maslovara, dr. med., specijalist otorinolaringolog i audiolog i Tomislav Čorak.

Medalje Grada Vukovara dobit će Biljana Krnjajić, Ankica Manojlović, Ante Zeljko, Rozalija Jakumetović, Ivanka Miličić, Stjepan Vukušić, Mario Lovrić, Mile Kunac, pukovnik HV-a u mirovini Antun Dugan, Igor Rakonić, fra Slavko Antunović, liječnici Mohamed Kamal, Ivanka Mihajlović i Edin Zujović te Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata.

Plaketu Grada Vukovara dobit će Tamburaški sastav Allegro, Šahovski klub Codeasy Vukovar, Udruga žena Vukovar, Humanitarna udruga Duga Vukovar i Sportski moto klub Golubica Vukovar.

Priznanja Grada Vukovara bit će dodijeljena 3. svibnja na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada.

 

Pročitano 367 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić