Ispiši ovu stranicu

Penava: "Izbori određuju smjer kojim država ide i budućnost svakoga pojedinca."

Nositelj kandidacijske liste u V. izbornoj jedinici, predsjednik DP-a i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava nakon glasovanja izrazio je nadu da će veliki broj građana izaći na ove izbore jer to, kako je rekao, određuje smjer kojim država ide i budućnost svakoga pojedinca.

- Zbrajat ćemo glasove kad se birališta zatvore, ali mislim da će rezultat za DP biti povoljan. Kao Domovinski pokret odradili smo sve što smo trebali i mogli, imamo povjerenje svojih glasača, članova i simpatizera i, iako smo nedavno osnovani, osjeća se ta snažna struktura i stranački duh što mi je jako važno - rekao je Penava, dodajući kako nakon izbora vjerojatno slijede intenzivni sastanci.
-Mislim da će biti dosta napeto i neizvjesno, da će presuđivati nijanse, tako da očekujem burne i intenzivne sastanke, ali uskoro ćemo doznati kako su karte podijeljene i vidjet ćemo koje su najbolje opcije - poručio je Penava.

Kampanju je ocijenio vrlo kratkom i dinamičnom, što, kaže, ima svoje prednosti i mane, ali i vrlo nedemokratičnom u odnosu na prijašje izbore.
-Hrvatska demokracija poprima neke konture koje mi se baš i ne sviđaju u smislu nedostatka pluralizma te da se preko različitih mehanizama pokušava izmanipulirati medijima i kućama koje istražuju javno mnijenje. Mislim da je to samo prolazna pojava i da će na tržištu prevladati oni koji su profesionalni i kvalitetni – naglasio je Penava.

 

Pročitano 212 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić