Zrinski pivovara – Vodovod GV 6:2

Kuglači Vodovoda GV Kuglači Vodovoda GV Foto: Kery

U drugom kolu 1. B HKL – sjever kuglači Vodovoda grada Vukovara doživjeli su i prvi poraz. U Osijeku su bolji bili kuglači Zrinskog – Pivovare rezultatom 6 :2 ( 3257 – 3150 srušenih čunjeva ). Za ekipu Vodovoda su nastupili Vučković 567, Đumić 505, Higl 518, Kljajić 245, Farkaš 265, Kaman 255, Gregurević 252 i Ivančić 543 srušena čunja, a pojedinačne poene osvojili su Ivančić i kombinacija Kljajić, Farkaš.

Domaći kuglači su od početka pokazali da su ekipa koja s pravom pripada u gornju polovicu lige po svojoj kvaliteti. Prvi blok igrača završio je sa sve tri pojedinačne pobjede domaćina premda su i vukovarski kuglači imali realnu prigodu uzeti jedan poen. Razlika u čunjevima je bila velika, nenadoknadiva. Drugi blok igrača Vukovarcima donosi dva poena što je poraz učinilo prihvatljivijim.

- Dojam je da se poraz mogao još malo umanjiti, a nekim silnim kombinacijama možda moglo doći i do boda. Ostaje činjenica da su Vukovarci na toj kuglani u ovom nastupu ostvarili svoj najbolji rezultat. Ipak, za ovu ligu u gostima još treba podići razinu igre da bi se moglo nadati bodovima. Utakmica je pokazala da prostora za to ima i kada se ekipa i klub još posloži u svim svojim segmentima doći će i nove pobjede.

U slijedećem kolu na svojoj kuglani kuglači Vodovoda GV dočekuju vrlo dobru i iskusnu ekipu Obrtnik – Torbara iz Zagreba.

Pročitano 486 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase