Kampanja Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar za kupnju veslačkog čamca dubl/dvojac

Hrvatski veslački klub Vukovar - kampanja Hrvatski veslački klub Vukovar - kampanja Foto: HVKV

Hrvatski veslački klub Vukovar pokrenuo je donatorsku akciju povodom 110. obljetnice postojanja i rada Kluba s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za kupnju veslačkog čamca dubl/dvojac te pripadajućih vesala. S obzirom da je proračun Kluba skroman i većinski se financira iz gradskog i županijskog proračuna nisu u mogućnosti sami ostvariti nabavku čamca bez pomoći članova, simpatizera te sponzora Kluba. Broj članova Kluba se, unatoč pandemiji te teškim vremenima za sport, gotovo udvostručio. Među novopridošlim veslačima nalazi se velik broj perspektivnih veslača za koje se nadaju da će ostvarivati odlične rezultate u budućnosti, a na ovaj način osigurat će se prikladni uvjete za to.

Razlog pokretanja kampanje

Od ponovnog pokretanja rada Kluba, nakon njegove obnove nakon Domovinskog rata, Hrvatski veslački klub ostvario je brojne rezultate na domaćim ali i međunarodnim natjecanjima od koji je više od 10 puta imao prvake hrvatske te je imao predstavnike na brojnim juniorskim, europskim i svjetskim prvenstvima. Zadnja nabavka čamca bila je prije 8 godina te je potrebno nabaviti novi kako bi veslači bili konkurentni na svim natjecanjima.

Svaki iznos je dobrodošao jer će se zajedničkim doprinosom ostvariti cilj ovog projekta. Čak i najmanja uplata te širenje vijesti o kampanji će biti od velike pomoći da stignu bliže ostvarenju cilja.

Kampanju možete podržati uplatom na:

Hrvatski veslački klub Vukovar, Parobrodarska 5, 32000 Vukovar IBAN: HR7524020061100478228

Kampanja traje do 30. travnja 2022.

Opširnije o kampanji pročitajte na: https://hvkv.hr/hvkv110/

Pročitano 538 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Sport

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase