Ispiši ovu stranicu

Božićni sajam braniteljskih udruga i zadruga od 14. do 23. prosinca

ilustracija ilustracija Vinkovci.com.hr

Božićni sajam braniteljskih Udruga i Zadruga, koji će okupiti 100 izlagača iz cijele Hrvatske s nakanom povezivanja braniteljskih udruga i zadruga, održat će se od 14. do 23. prosinca na Zagrebačkom velesajmu (ZV), najavili su organizatori, a prenosi Hina.

Posjetitelji sajma, koji će se održati u paviljonima 8a, 9 i 11a Zagrebačkog velesajma, moći će uživati u prezentacijama tradicionalnih zanata te kupiti domaće proizvode članova braniteljskih te ostalih udruga i zadruga. Osim braniteljskih udruga i zadruga, sajam je otvoren za nastup civilnih obiteljskih i poljoprivrednih gospodarstava, starih zanata, nakladništva te drugih zabavnih i stručnih popratnih aktivnosti, rekao je na konferenciji za novinare voditelj sajma iz Udruge branitelja ZV Krešimir Erceg.

Za vrijeme trajanja sajma svoju knjigu na temu Domovinskog rata "Da se ne zaboravi" predstavit će predsjednik Udruge branitelja invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR), Mladen Pavković, a održat će se i promocija knjige "Oko svijeta" Petra Rikića.

Tijekom sajma franjevac pater Zvjezdan Linić održat će 18. prosinca  u Kongresnoj dvorani ZV-a predavanje "Božić - ima nade". Predavanje je o poteškoćama koje muče hrvatske građane uslijed teške gospodarske krize, a, kako je naglasio pater Linić , blagdan Božića naviješta novu radost, oslobođenje od straha i mir.

Sajam organizira Zagrebački velesajam  u suradnji s Udrugom branitelja Domovinskog rata ZV i HKUD Željezničar iz Zagreba, a pod pokroviteljstvom Ministarstva branitelja RH i Grada Zagreba. Održavat će se od 14. do 23. prosinca od 14 do 22 sata, a ulaz je besplatan.

Pročitano 2099 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić