Legende Dinama u Vukovaru

Predstavili najdraži Dinamov trofej Predstavili najdraži Dinamov trofej Foto: Marija Molnar

Građanski nogometni klub Dinamo u 2017. godini obilježava 50. obljetnicu svog najvećeg trofeja, osvajanja Kupa velesajamskih gradova, natjecanja koje je kasnije preraslo u KUP UEFE, današnju Europa ligu.

Tim povodom od lipnja do rujna Dinamo organizira turneju po hrvatskim i gradovima BIH u kojoj predstavljaju trofej i nekadašnje igrače. Tako su danas na Trgu RH u Vukovaru građani mogli vidjeti trofej te razgovarati i fotografirati se s dvojicom igrača Dinama iz te zlatne generacije 1967. - Filipom Blaškovićem i Zlatkom Škorićem.

-Drago nam je da smo u Vukovaru kako bi predstavili naš najdraži trofej kojim se svi ponosimo. Kad nisi smio reći da si Hrvat rekao bi da si Dinamovac i sve je bilo jasno. To je što nas sve drži i nosi, a našu generaciju posebno povezuje. Mi u svom riječniku i razgovoru oko nogometa nikada ne govorimo "ja" nego uvijek "mi" – istaknuo je Zlatko Škorić, nekadašnji golman Dinama.

U ime Grada Vukovara nazočne je pozdravio dogradonačelnik Marijan Pavliček, a gostima iz Dinama poželio ugodan boravak u gradu.

Pročitano 1156 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Switch mode views:
  • Font size:
  • Decrease
  • Reset
  • Increase