Ispiši ovu stranicu

Čelnici Vukovara čestitali ženama njihov dan i ružama darivali one koje rade nedjeljom

Povodom Međunarodnog dana žena čelnici grada Vukovara uputili su čestitke svim ženama te ružama darivali svoje sugrađanke koje rade nedjeljom.

- Svim ženama u ime Grada Vukovara čestitamo njihov dan. Ove godine Međunarodni dan žena „pada“ na nedjelju pa smo ga tematski posvetili ženama koje i danas rade trudeći se i neradnim danom priskrbiti za svoje obitelji i sebe. Htjeli smo im barem ružom uljepšati taj dan, a s obzirom na osmjehe na njihovim licima, vjerujem da smo i uspjeli. To je simbolična, ali lijepa gesta i nadam se da ćemo kao i do sada i u buduće uraditi sve što možemo da bi ženama uljepšali život - poručio je tom prigodom gradonačelnik Ivan Penava.

Dan zena Pavlicek 20

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček istaknuo je kako i u gradskoj upravi radi puno žena koje uz profesionalnost imaju cijeli niz drugih kvaliteta.
-  U našoj se Gradskoj upravi možemo pohvaliti brojem žena, posebice na rukovodećim položajima. Kao izvršna vlast, možemo reći da smo zadovoljni njihovim radom, pokazalo se da su uistinu disciplinirane, savjesne  i spremne u pojedinim situacijama preuzeti i rizik, a sve  radi dobrobiti  grada Vukovara – naglasio je Pavliček.

Nakon što su obišli  trgovine koje rade nedjeljom čelnici grada ružama su darivali i žene u središtu Vukovara.

Pročitano 756 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić