Ispiši ovu stranicu

Obustavljen promet na manjim graničnim prijelazima i pojačane su provjere

Ilustracija Ilustracija Foto: Arhiv HRV-a
Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske poslali su priopćenje o obustavljanju graničnoga prometa na manjim graničnim prijelazima s Republikom Srbijom. 
U priopćenju stoji: "Granična policija Republike Srbije izvijestila je kako Republika Srbija, radi sprječavanja širenja koronavirusa, od danas, 12. ožujka od 7 sati, obustavlja sav promet na graničnim prijelazima Ilok-Neštin, Ilok-Sot i Ilok-Ljuba, kao i na riječnim graničnim prijelazima Novi Sad i Bezdan, dok se promet nastavlja odvijati na graničnim prijelazima Bajakovo-Batrovci, Tovarnik-Šid i Ilok-Bačka Palanka."
U međuvremenu, HINA je objavila kako je od jutros u 7 sati zatvoren cestovni prijelaz Batina-Bezdan, a također zatvoreni su i željeznički prijelaz Erdut-Bogojevo te riječni prijelaz Apatin. Potvrdio je to glasnogovornik Policijske uprave Osječko-baranjske Zoran Kon.

U policiji napominju kako službenu obavijest o razlozima zatvaranja nisu dobili, pa nisu željeli komentirati radi li se o mjeri prevencije širenja koronavirusa.

S hrvatske strane promet se preusmjerava na veće granične prijelaze. 

Iz HAK-a pak javljaju da su na graničnim prijelazima moguća duža čekanja putničkih i osobito teretnih vozila zbog pojačane provjere. 

Pročitano 783 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Marija Molnar