Ispiši ovu stranicu

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava namijenjenih poduzetnicima

Palača Srijem Palača Srijem Foto: HRV arhiva

I ove je godine Vukovarsko-srijemska županija donijela Odluku o mjerama poticanja razvoja poduzetništva na području županije za 2020. godinu.

Sredstva za provedbu ovih mjera osigurana su u proračunu Vukovarsko-srijemske županije za 2020. godinu.
Pravo na potporu imat će poduzetnici, obrti te ostali subjekti kategorizirani sukladno Zakonu o poticanju razvoja malog gospodarstva koji se svrstavaju u mikro, male i srednje subjekte malog gospodarstva sa sjedištem na području županije, kao i klasteri i udruge koje u svom djelokrugu posla potiču i doprinose razvoju gospodarstva na području Županije, izuzev trgovačkih društava i ustanova u kojima Vukovarsko-srijemska županija, druga jedinica lokalne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ima vlasnički udio u temeljnom kapitalu. 

Javni poziv za dodjelu sredstava poduzetnicima objavit će se na internetskim stranicama Vukovarsko-srijemske županije u petak, 19. lipnja 2020. godine i biti će otvoren do 31.10.2020. godine, odnosno do utroška sredstava.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj  na broj telefona 032/454 601, 454 608 ili putem E-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pročitano 732 puta
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Objavljeno u Vijesti dana

FACEBOOK KOMENTARI

Valerija Lozančić